• Troubadour voorstelling

  De troubadours voorstelling bestaat uit korte verhalen, die ik afwissel met mijn eigen geschreven liedjes. In mijn repertoire zit voor elke doelgroep wel een verhaal en een lied.
  Duur: In overleg, maar meestal 2 x 45 minuten

 • Sagen & Legendes

  Stel u voor: U zit met z’n allen rondom het vuur. Buiten giert de wind om het huis. Tja, en dan komen de verhalen. Al snel gaat het over datgene waar men bang voor is. Het bovennatuurlijke, de geestenwereld.
  Duur: in overleg

 • Dagenraad & tweeduuster

  Ik hou van de Achterhoek en woon en leef er al 38 jaar. Daarover vertel en zing ik al dan niet in het dialect. In de voorstelling maak ik gebruik van projectie van foto’s en film die in elkaar overvloeien.
  Duur: 2x 45 minuten


 • photo
  Senioren

  Voor verpleeg-en verzorgingshuizen heb ik een aangepast verhalen / muziek programma. Indien mogelijk gaat er een extra muzikant mee die piano speelt. Het muziekrepertoire bestaat uit klassieke, populaire en eigen muziek. Om mee te zingen en om te luisteren.
  Duur: In overleg.

 • Kerstprogramma’s

  1) Scrooge & Marley: Het wereldberoemde kerstverhaal van C. Dickens. Over de gierige vrek Scrooge die in verleden, heden en toekomst ziet wie hij was, wie hij is en wat er van hem zal worden als hij zijn leven niet veranderd.
  2) Een avondvullend programma met korte verhalen en liedjes in de kerstsfeer.

 • In opdracht

  Organiseert u een dag of dagdeel met een thema dan kan ik u helpen meedenken en de verhalen kunnen dan op het gekozen onderwerp aansluiten.