Privacy
 • Cookies:
  Wij registreren niets van je surfgedrag op onze website.
  Wij plaatsen geen cookies op je computer.
  Contactformulier/email:
  Als je het contact-formulier op onze website invult of ons een e-mail stuurt (info@gerygrootzwaaftink.nl), dan zullen we de persoonsgegevens die je ons hiermee stuurt, verwerken en bewaren zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail noodzakelijk is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Ontvangen e-mails kunnen we daarnaast ook bewaren voor zover dit voor een goede uitvoering van onze reguliere werkzaamheden noodzakelijk is. Zodra er geen noodzaak is om de gegevens te bewaren, bewaren we deze niet zonder jouw expliciete toestemming.
  Mailinglijsten:
  Voor al onze mailinglijsten geldt dat je e-mailadres alleen met je voorafgaande toestemming wordt toegevoegd aan de lijst van abonnees. Iedere mail die we via een mailinglijst sturen, bevat een link waarmee je je direct kunt afmelden. Je kunt daar ook je mailgegevens inzien en zelfstandig wijzigen. Het onderhoud van de mailinglijsten is in eigen beheer en verzending van de nieuwsbrieven wordt uitgevoerd via een professioneel emailbedrijf (Laposta).

Disclaimer
 • In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  ◉ de eigenaar: de eigenaar van de website;
  ◉ gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  ◉ je: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  ◉ de content: alle in de website aanwezige inhoud;

  Het onderstaande is van toepassing op de pagina die je thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt je in met deze disclaimer.
  De inhoud van deze website is met veel zorg samengesteld, wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onvolkomenheden van het getoonde.
  De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
  Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
  Indien je nog vragen of twijfels hebt kun je contact met ons opnemen.