Volwassenen   

Troubadours voorstelling

De troubadours voorstelling bestaat uit korte verhalen, die ik afwissel met mijn eigen geschreven liedjes. In mijn repertoire zit voor elke doelgroep wel een verhaal en een lied.
Duur: In overleg, maar meestal avondvullend: 2 x 45 minuten

Sagen & Legendes

camera

Stel u voor: koude, gure avonden. U zit met z’n allen rondom het vuur. Buiten giert de wind om het huis. Tja, en dan komen de verhalen. Al snel gaat het over datgene waar men bang voor is. Het bovennatuurlijke, de geestenwereld.
Duur: In overleg

Dagenraad & Tweeduuster

camera

Ik hou van de Achterhoek en woon en leef er al 38 jaar. Daarover vertel en zing ik al dan niet in het dialect. In de voorstelling maak ik gebruik van projectie van foto’s en film die in elkaar overvloeien.
Duur: 2x 45 minuten

Scrooge & Marley

camera

Het wereldberoemde kerstverhaal van C.Dickens. De gierige vrek Scrooge wordt door zijn overleden compagnon Marley gewaarschuwd. “Verbeter je leven” Vervolgens laten drie geestverschijningen Scrooge zien hoe eenzaam hij zal sterven. Dit maakt een diepe indruk op de oude man en hij wordt een ander mens.
Duur: 70 minuten

Kerstprogramma

Naast Scrooge & Marley heb ik nog een kerstprogramma met korte verhalen en liedjes. Verhalen over hoogmoed, dorpse verwikkelingen en zo meer. Verhalen over vrede en liefde en hoe we die boodschap aan elkaar kunnen doorgeven.
Duur: In overleg

Senioren

Voor verpleeg-en verzorgingshuizen heb ik een aangepast verhalen programma. Indien mogelijk gaat er een extra muzikant mee die piano speelt. Het muziekrepertoire bestaat uit klassieke, populaire en eigen muziek. Om mee te zingen en om te luisteren.
Duur: In overleg.