Speciale projecten  

Vertellen

Met een groep vertellers uit Zutphen verzorg ik jaarlijks terugkerende projecten zoals ‘De Wereld-verteldag’, ‘Verhalen aan Boord’ en ‘Kleine kunst aan Boord’. Ook word ik af en toe gevraagd me aan te sluiten bij een groep vertellers uit Overijssel.

Muzikanten

Heel bijzonder vond ik de samenwerking met jonge cellisten op het cellofestival in Zutphen en de muziek-vertellingen met het Ruysdael Kwartet en het Ensemble Cameleon. Maar ik beperk me niet tot de strijkers, ook zijn er vele voorbeelden van koren, harmonie-orkesten, zangers e.a muzikanten.

Inspreken

Ik heb een aantal films en klankbeelden ingesproken waaronder ‘Ode aan Vorden’ en ‘Het leven en werk van Pierre Cuypers’ van Fons Rouwhorst. In 2008 heeft VVV Achterhoek opdracht gegeven om de de Sagensafari van Winterswijk opnieuw te bewerken en in te spreken.

Verhalen schrijven

Goede herinneringen heb ik aan de gemeente Gemert. Zij gaf mij de opdracht een verhaal uit te werken over Rutger van Gemert. Met kunstenaar Geert Schreuder werd een stripboek over deze lokale held gemaakt.
* U kunt me ook vragen voor een project verhalen schrijven en vertellen.