Speciale projecten  

Vertellen

Ik werk regelmatig samen met andere vertellers. Bv .een aantal vertellers uit Zutphen. Jaarlijks terugkerende projecten met hen, zijn ‘ de Wereld-verteldag’ en ‘ Verhalen aan boord.‘ Ook wordt ik af en toe gevraagd me aan te sluiten bij de ‘ Karavaan Der Vertellers ‘ uit Overijssel.

Muzikanten

Heel bijzonder vond ik de samenwerking met jonge cellisten op het cellofestival in Zutphen en de muziek-vertellingen met het Ruysdael Kwartet en het Ensemble Cameleon. Maar ik beperk me niet tot de strijkers, ook zijn er vele voorbeelden van koren, harmonie-orkesten, zangers e.a muzikanten.

Inspreken

De Sagensafari Winterswijk is een spannende autorit met verhalen afgewisseld met muziek. De teksten zijn door Petra Anne bewerkt en ik spreek ze in. Een heel ander project is de klankbeelden van Fons Rouwhorst te zien en te horen in het Heiligen-beelden museum in Kranenburg.

En dan ook nog

Verhalen schrijven. Goede herinneringen heb ik aan het plaatsje Gemert dat mij de opdracht gaf een verhaal uit te werken over Rutger van Gemert. Het resultaat werd een stripboek over deze locale held. U kunt me ook vragen voor een project verhalen schrijven/ vertellen.